Vep Aparat Trening

VEP aparat u cilju treninga koriste svi muškarci radi većeg uživanja u ljubavi i veće učestalosti seksualnih odnosa, bolje erekcije (ravnomernog raspoređivanja krvi u penisu), očuvanja dobrog stanja i kondicije, održavanja vitalnosti i sprečavanja starenja, kao i uvećanja dimezija penisa.

Često ljudi usled nekih problema, bolesti ili drugih okolnosti imaju pauzu u seksualnom životu. U cilju rehabilitacije krvnih sudova i tkiva nakon pauze poželjno je trenirati da bi se nadoknadila veličina i stanje vratilo na optimalno.

U slučaju nezadovoljstva dimenzijama penisa, u roku od šest meseci, treningom 3-4 puta nedeljno, moguće je postići trajno uvećanje 2-4 cm u dužini i 1 cm u obimu.

Trening VEP aparatom omogućava rešavanje problema seksualne kondicije bez stvaranja zavisnosti.

Za samo 10-15 minuta povremenog vežbanja, možete uvek biti u top formi i postići mogući maksimum.

Uputstvo za trening sa slikama se nalazi u originalnom pakovanju aparata u zelenoj boji.

Trening je jednostavan, posle tački 1, 2 i 3 iz Upotrebe VEP-a:

  • Pumpanjem prema skali postigne se uobičajena veličina
    a/ to je sasvim dovoljno u slučaju treninga za održavanje kondicije.
    b/ da bi se vratila nekadašnja veličina ili uvećalo sadašnje stanje nastavlja se sa pumpanjem do osećaja male nelagodnosti.
  • Onda se stane sa pumpanjem, sačeka malo da se krv vrati u telo (vidi se na skali kao opadanje veličine za par milimetara) zatim se opet dopumpa, i postupak se višestruko ponavlja tokom 10-15 minuta.

Napomena:
Aparat je predviđen za dimenzije do 19 cm u erekciji i obim penisa do 16cm.