fbpx

Najčešća pitanja o VEP-u

Poštovani posetioci, pred Vama su najčešća pitanja koja naši korisnici postavljaju o VEP-u

Da li mogu da koristim Vep? Imam 62 godine i operisao sam srce

Poštovani,
Hoću da poručim Vep aparat jer sam totalno bez erekcije ali ne znam da li će mi i koliko pomoći i da li uopšte smem da ga koristim, jer sam operisao srce i ugradjen mi je bajpas. Imam 62 godine.

Poštovani G-dine,

Vep aparat će Vam omogućiti da vratite potenciju koju ste imali pre zdravstvenih problema.

Postizanje erekcije u aparatu ne podiže i ne smanjuje krvni pritisak, zato što je način postizanja erekcije identičan prirodnom, a sniženi pritisak vazduha je prilagodjen krvnim sudovima. Ujedno ćete ga koristiti i za trening, da bi prokrvljenost u penisu bila bolja.

Terapiju od kardiologa nastavljate da koristite i u Vašem slučaju je jedino važno da se preterano ne zamarate tokom samog odnosa, što Vam je i doktor predočio.

Radikalna operacija prostate
Dugodišnji dijabetičar
Trajno uvećanje dimenzija
Oslabljena erekcija
Dužina trajanja odnosa
VEP, medicinski aparat je jednostavan za upotrebu, naši korisnici dobijaju uputstvo u slikama, GARANCIJU NA USPEŠNOST I TEHNIČKU ISPRAVNOST na 3 godine, poručivanje se obavlja uz potpunu diskreciju, a preuzimanje i plaćanje možete obaviti lično ili pouzecem!
Vojvode Stepe 353
Naši korisnici su:

MLADI MUSKARCI koji žele da poboljšaju čvrstinu svog polnog organa, spreče preuranjenu ejakulaciju i povećaju dimenzije sto rezultira zadovoljstvom mladosti u „punoj snazi“ ;

PREZAPOSLENI MUSKARCI, koji usled stresova i preopterećenosti poslovnim obavezama gube ili smanje interesovanje za sexom kao i seksualnu moć;

MUSKARCI SREDNJIH GODINA, pa korišćenjem VEPa poboljšavaju cirkulaciju a time i ishranjenost ćelija i prevenciju poremećaja elastičnosti tkiva i održavanja dobre kondicije.